iPhone 6 plus na in wc te zijn gevallen waterschade

iPhone waterschade

De feestdagen zijn er weer! Iedereen herkent dit wel; je legt je telefoon op tafel en iemand stoot er een volle glas champagne overheen of je bent in een dronken bui en laat je telefoon in de toiletpot of in bad vallen. Door de suikers van de champagne of kalksporen uit je toiletpot of bad die in je telefoon achterblijven zal je telefoon niet meer werken. Op verschillende forums op het internet staat dat je je telefoon in bovenstaande gevallen in een bak met rijst moet doen. Dit is niet de juiste methode om het vocht eruit te krijgen, hierdoor blijven er namelijk mineralen achter in je telefoon, waardoor de telefoon helemaal niet meer zal werken of die de levensduur van de telefoon aanzienlijk zullen verkort. Wat je het beste kan doen is je telefoon inpakken met silica gelzakjes voor minimaal 48 uur (het liefst 72 uur), deze zakjes zullen het vocht uit het toestel trekken. Om de mineralen, kalk of suikers te verwijderen heb je een ultrasonic cleaner, speciaal ged. water en speciaal alcohol (elma tec) nodig. Bij Computergeeks staat deze ultrasonic cleaner en alle benodigde middelen klaar om jouw telefoon op de juiste manier te reinigen.

Is jouw telefoon in contact gekomen met vloeistof?

Dingen die je zeker niet moet doen:

  • Telefoon aanzetten.
  • Telefoon in de magnetron of oven zetten.
  • Telefoon föhnen.

Gaat jouw toestel na 72 uur nog niet aan wacht dan niet te lang om contact met ons op te nemen. Na 1 week zullen verschillende componenten namelijk al gaan oxideren of roesten en is de kans miniem om het toestel nog aan de praat te krijgen.

Bij Computergeeks kunnen wij jouw toestel professioneel drogen en reinigen, zodat je snel weer gebruik kan maken van jouw telefoon. Wij kunnen 8 van 10 telefoons redden als deze niet aan zijn gezet en direct naar ons zijn gebracht, dus doet jouw telefoon het niet meer nadat deze in contact is gekomen met vloeistof? Bel dan snel Computergeeks 010-7142228 of ga naar www.computergeeks.nl

iPhone 6 plus na in wc te zijn gevallen waterschade

iPhone 6 plus met waterschade